نحوه انجام فیشیال صورت در خانه

کراتینه مو در خانه
آیا می توانم کراتینه مو را در خانه انجام دهم؟
فوریه 4, 2023
آیا تزریق بوتاکس باعث مرگ می شود؟
مارس 5, 2023
کراتینه مو در خانه
آیا می توانم کراتینه مو را در خانه انجام دهم؟
فوریه 4, 2023
آیا تزریق بوتاکس باعث مرگ می شود؟
مارس 5, 2023

بعضی وقت ها پوست ما نیاز به پاکسازی و مراقبت دارد، اما امکان رفتن به مراکز پاکسازی و فیشیال پوست را نداریم. دراین حالت فشیال را باید به خانه بیاوریم. ممکن است با دیدن مراحل فشیال در مراکز زیبایی با خود فکر کنید کار سختی است و تجهیزات خاصی را لازم دارد اما فیشیال پوست در خانه راحت تر از آن چیزی است که فکرشو می کند با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

 

نحوه انجام فیشیال صورت در خانه

فیشیال صورت در خانه راهی عالی برای مراقبت از پوستتان است. فشیال شامل مجموعه ای از مراحل است که برای پاکسازی عمیق، لایه برداری، آبرسانی و تغذیه پوست شما طراحی شده و آن را نرم، صاف و درخشان می کند. در اینجا یک راهنمای گام به گام برای انجام فشیال صورت در خانه آورده شده است:

فیشیال صورت در خانه

مرحله 1: پاکسازی

با شستن صورت خود با یک پاک کننده ملایم شروع کنید تا آلودگی، چربی و آرایش پاک شود. برای باز کردن منافذ پوست از آب گرم استفاده کنید. همچنین می توانید از یک برس یا اسفنج صورت برای پاک کردن آلودگی ها از پوست خود استفاده کنید.

 

  1. از یک پاک کننده ملایم انتخاب کنید: به دنبال پاک کننده ای باشید که برای نوع پوست شما طراحی شده باشد (مانند چرب، خشک، حساس، مختلط) و فاقد مواد تند مانند سولفات ها و عطرها باشد. از استفاده از صابون معمولی که می تواند خیلی خشن و خشک کننده باشد خودداری کنید.
  2. از آب ولرم استفاده کنید
  3. به آرامی صورت خود را ماساژ دهید: از نوک انگشتان خود استفاده کنید تا پاک کننده را به آرامی با حرکات دایره ای روی پوست خود ماساژ دهید. از شستشوی بیش از حد سخت خودداری کنید که می تواند به پوست شما آسیب برساند.
  4. خشک کردن: از یک حوله تمیز برای خشک کردن صورت خود استفاده کنید. از مالیدن پوست خود، که می تواند باعث تحریک شود، خودداری کنید.

 

بیشتر بخوانید: آیا می توانم کراتینه مو را در خانه انجام دهم؟

 

مرحله 2: بخار

برای کمک به باز شدن بیشتر منافذ پوست، می توانید صورت خود را بخور دهید. آب را در قابلمه ای بجوشانید سپس آن را در ظرفی بریزید. یک حوله روی سر خود قرار دهید تا یک چادر ایجاد شود و صورت خود را روی کاسه خم کنید. 5-10 دقیقه در این حالت بمانید. از طرف دیگر، می توانید از یک دستگاه بخور یا حوله گرم و مرطوب برای بخار دادن صورت خود استفاده کنید.

 

مرحله 3: لایه برداری کنید

از یک اسکراب لایه بردار ملایم برای از بین بردن سلول های مرده پوست و باز کردن منافذ پوست استفاده کنید. اسکراب را با حرکات دایره ای بمالید، سپس آن را با آب گرم بشویید. همچنین می توانید از لایه بردارهای شیمیایی مانند آلفا هیدروکسی اسید (AHA) یا بتا هیدروکسی اسید (BHA) برای لایه برداری پوست خود استفاده کنید.

فیشیال

مرحله 4: ماسک

از ماسک صورت مناسب با نوع پوست خود استفاده کنید. می‌توانید از ماسک‌هایی که در فروشگاه خریداری می‌کنید استفاده کنید یا خودتان با مخلوط کردن موادی مانند عسل، ماست یا آووکادو درست کنید. اجازه دهید ماسک به مدت 10-15 دقیقه روی پوست بماند، سپس آن را با آب گرم بشویید. همچنین می توانید از ماسک ورقه ای یا ماسک خاک رس برای کمک به آبرسانی یا سم زدایی پوست خود استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: بوتاکس مو

 

مرحله 5: تونر

یک تونر را روی صورت خود بمالید تا سطح pH پوست خود را متعادل کرده و هرگونه آلودگی یا چربی باقیمانده را از بین ببرید. می توانید از یک تونر ملایم بدون الکل و عطر استفاده کنید.

 

مرحله 6: مرطوب کنید

کار را با استفاده از یک مرطوب کننده روی صورت خود به پایان برسانید تا به آبرسانی پوست کمک کرده و آن را نرم و صاف نگه دارید. می توانید از مرطوب کننده های سبک و بدون چربی برای پوست های چرب یا مختلط و کرم های مناسب برای پوست های خشک استفاده کنید.

فشیال صورت

دیگر مراحل فیشیال در خانه

  • برای کمک به کاهش پف و سیاهی دور چشم از کرم دور چشم استفاده کنید.
  • از بالم لب استفاده کنید تا لب هایتان نرم و مرطوب بماند.
  • از سرم یا روغن صورت برای کمک به تغذیه و محافظت از پوست خود استفاده کنید.
  • توجه به این نکته ضروری است که دفعات انجام فیشیال در خانه به نوع و وضعیت پوست شما بستگی دارد. برای پوست های معمولی تا چرب می توانید هفته ای یک بار صورت خود را انجام دهید، در حالی که برای پوست های خشک یا حساس، یک بار در ماه کافی است.
  • همچنین، مطمئن شوید که محصولاتی را انتخاب کنید که برای نوع پوست شما مناسب است و نگرانی های خاص پوست شما را برطرف می کند. اگر هر گونه مشکل یا نگرانی پوستی دارید، بهتر است با یک متخصص پوست یا متخصص مراقبت از پوست مشورت کنید.

1 دیدگاه

  1. مهناز گفت:

    سلام بسیارعالی توضیح داده شدممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت دهی